Jaggs Alarm maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.

Tevredenheid

Al meer dan 40.000 klanten

Voor 22:00* besteld?

Morgen in huis!

Scherpe prijzen

Met laagste prijsgarantie*

Ruime voorraad

Direct leverbaar

Een draadloos alarmsysteem

Iedereen die wel eens een inbraak heeft meegemaakt weet wat voor gevolgen dit kan hebben. Je voelt je niet veilig meer. Niets is vervelender dan een vreemde die tussen jouw spullen heeft gezocht en daarbij ook nog persoonlijke spullen heeft meegenomen. Een inbraak kan dus financiële én emotionele gevolgen hebben voor de betrokkene.

Een alarmsysteem installeren

Een oplossing is om een alarmsysteem te installeren. Alarmsystemen werden jaren geleden voornamelijk geïnstalleerd bij bedrijven en particulieren met meer financiële mogelijkheden. De kosten om deze alarmsystemen te installeren waren namelijk erg hoog.

Veilig én kosten efficiënt: Een draadloos alarmsysteem

In de loop der jaren is er, dankzij de digitale ontwikkeling op beveiligingsgebied veel veranderd. Tegenwoordig zijn er tal van draadloze alarmsystemen op de markt die u zelf eenvoudig kunt installeren. Dit scheelt behoorlijk in de kosten. Tevens zitten er meer voordelen aan een draadloos alarmsysteem. Het is namelijk mogelijk om uw draadloos alarmsysteem te koppelen aan uw eigen smartphone. Op die manier krijgt u direct een melding als er iets in uw woning aan de hand is, als u niet aanwezig bent of ligt te slapen.

Een draadloos alarmsysteem van Jaggs Alarm

Een draadloos alarmsysteem koopt u bij ons. Wij bieden u een zeer ruim assortiment topmerken, waarbij we u altijd de laagste prijs garantie bieden. Tevens hebben wij jarenlange ervaring met alarmsystemen en kunnen u altijd een gedegen advies geven over een draadloos alarm. Wij proberen u altijd een goede service te verlenen, dus indien u vragen heeft neem dan contact op via de online chat, per e-mail of per telefoon!

Specialist

Specialisten in alarm en camerasystemen

Service

Service staat hoog in het vaandel bij ons

Bereikbaarheid

Ook in de avond uren te bereiken