Jaggs Alarm maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.

Tevredenheid

Al meer dan 40.000 klanten

Voor 22:00* besteld?

Morgen in huis!

Scherpe prijzen

Met laagste prijsgarantie*

Ruime voorraad

Direct leverbaar

Een GSM Alarmsysteem kopen bij Jaggs Alarm

Een GSM alarmsysteem is een uitstekende optie om je kantoor of huis op een goedkope en doeltreffende manier te beveiligen. Je kunt een GSM alarmsysteem bovendien eenvoudig zelf installeren. Deze systemen werken door middel van een simkaart die in het bedieningspaneel van het alarmsysteem wordt geplaatst. Het bedieningspaneel staat in draadloze verbinding met bijvoorbeeld bewegingsmelders, deur- en raamcontacten. Ook rook en gasmelders kunnen aan het GSM alarm worden toegevoegd. De alarmmeldingen komen binnen op je mobiele telefoon, je bent dus niet afhankelijk van een internet- of telefoonverbinding. Via een RFID tag of afstandsbediening kun je het systeem aan- en uitzetten. Uiteraard is ieder GSM alarmsysteem voorzien van een back-up batterij. Hierdoor werkt het systeem ook als de stroom is uitgevallen.

De zekerheid van veiligheid met een GSM Alarmsysteem

Een GSM alarmsysteem geeft je de zekerheid dat tijdens jouw afwezigheid niemand je woning of kantoor ongemerkt kan betreden. Met een GSM alarmsysteem bescherm je niet alleen je eigendommen, maar koop je ook gemoedsrust. Vooral dat laatste is voor veel mensen erg belangrijk. Hoewel onze systemen eenvoudig te installeren zijn helpen wij je graag bij de ingebruikname. Indien nodig kunnen we bijvoorbeeld het telefoonnummer waarop de meldingen verschijnen alvast gratis voor je programmeren. Ook kun je online met ons chatten, op die manier kunnen we je vragen snel beantwoorden. Kijk eens rustig rond in onze webshop en bekijk het ruime assortiment aan alarmsystemen en accessoires. Voor ieder budget hebben wij een gepaste oplossing!

Specialist

Specialisten in alarm en camerasystemen

Service

Service staat hoog in het vaandel bij ons

Bereikbaarheid

Ook in de avond uren te bereiken