Jaggs Alarm maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.

Tevredenheid

Al meer dan 40.000 klanten

Voor 22:00* besteld?

Morgen in huis!

Scherpe prijzen

Met laagste prijsgarantie*

Ruime voorraad

Direct leverbaar

Inbraak preventie

Uit onderzoek van TNS NIPO naar de veiligheid bij Nederlanders thuis blijkt dat bijna 50% wel eens slachtoffer is geweest van inbraak, vernieling, gas en/of waterlekkage of brand. Vooral inbraak en brand laten veel emotionele schade achter.

Inbraakcijfers

In Nederland vindt er gemiddeld elke minuut een woninginbraak plaats. Dit betekent dat zo'n 1440 woningen per dag door ongenode gasten worden bezocht. En per jaar gaat het om ruim 525.000 inbraakpogingen. Dus gemiddeld wordt er in elke woning in Nederland eens in de tien jaar ingebroken. En ondanks deze gegevens is er in een groot aantal woningen in Nederland zeer gemakkelijk in te breken. Een woninginbraak is altijd een traumatische ervaring.

Kans op inbraak

Een inbreker maakt geen verschil als het gaat om de keuze van de woning. Gevoelsmatig gaat men er vanuit dat er meer wordt ingebroken in vrijstaande woningen dan in etagewoningen. Toch blijkt hier in de praktijk geen noemenswaardig verschil tussen te zitten. Eigenaren van duurdere woningen vrezen meer voor inbraken dan eigenaren van goedkopere woningen. Huiseigenaren beveiligen hun huis ook beter. Een gelegenheidsdief – en die komen het meest voor – wordt door deze extra maatregelen afgeschrikt en zoekt zijn heil ergens anders.

Meer dan 90% van alle Nederlandse huishoudens neemt maatregelen om inbraak te voorkomen, toch blijken deze maatregelen niet altijd voldoende. De grootste uitgave aan veiligheidsmaatregelen gaat naar sloten op buitendeuren en buitenverlichting. Slechts 12% van de huishoudens heeft daarbij een alarmsysteem. Tot slot doet 2% van de huishoudens weinig tot niets aan de beveiliging van de woning. Zelfs de deuren gaan ‘s nachts niet op slot.

Meer dan de helft van de slachtoffers neemt (nog) geen extra maatregelen na vernieling, inbraak, lekkage, brand of insluipers. De reden dat er geen beveiligingsmaatregelen zijn genomen, is in 33% van de gevallen dat de bewoners er nog niet aan toe zijn gekomen. Er bestaat een heuse misdaadkaart van Nederland. Klik hier voor een actueel overzicht van inbraken in Nederland.

Heeft u vragen over een product en/of bestelling(en), neem dan contact op met onze klantenservice via info@jaggsalarm.nl of telefonisch 036 5255358 | 06 31179595.

Specialist

Specialisten in alarm en camerasystemen

Service

Service staat hoog in het vaandel bij ons

Bereikbaarheid

Ook in de avond uren te bereiken