Menu
Winkelwagen

Chuango CG-105S Draadloze on-site Alarmsysteem (Stand-alone)

Chuango CG-105S Draadloze on-site Alarmsysteem (Stand-alone)
Uitverkocht Bestseller
Chuango CG-105S Draadloze on-site Alarmsysteem (Stand-alone)
  €72,00
  Excl. BTW: €59,50
  Bij aankoop, volledige ondersteuning.
  14 dagen bedenktijd. Niet goed? geld terug.
  Voor 17:00 besteld, morgen in huis*

  Omschrijving

  • Zit u niet te wachten op een uitgebreid alarmsysteem met ingebouwde gsm module, of heeft u een low budget? maar wilt u toch een goed beveiligd zijn tegen indringers? Dan is deze draadloze set van Chuango de basis voor uw nieuwe alarmsysteem. Met een 110dB sirene, 2 afstandbedieningen, 1 magneetcontact en een bewegingsmelder is deze basisset binnen de korste keren gemonteerd. Op het moment dan u het alarmsysteem met één van de afstandbedieningen inschakeld hoort u 1 korte piep en wanneer u het alarm uitschakeld hoort u er twee.

   Paniekknop en gedeeltelijk inschakelen
   Wilt u toch een veilig gevoel terwijl u thuis blijft dan kan dit ook. Met de knop gedeeltelijke inschakeling op de afstandbediening zet u de magneetcontact(en) voor ramen en/of deuren op scherp, maar kunt u wel gewoon langs de draadloze bewegingsmelder(s) lopen zonder dat het alarm afgaat. Op beide afstandbedieningen zit ook een paniekknop. Of het alarm nou aanstaat of niet, zodra u deze paniekknop activeert zal de luide 110dB sirene direct beginnen te loeien en de omgeving waarschuwen. Het volledig in- of uitschakelen van het alarmsysteem doet u natuurlijk ook met de afstandbediening.

   Noodstroom
   Mocht het stroom onverhoops uitvallen dan blijft het alarm nog gewoon zijn werk doen. De sirene heeft namelijk een back-up batterij. En omdat de draadloze sensoren en de afstandbedieningen werken op batterijen is er niets aan de hand.

   Extra sensoren
   Wilt u het systeem uitbreiden met extra draadloze sensoren dan is dit uiteraard geen enkel probleem. U kiest de andere draadloze sensoren van Chuango die u erbij wilt hebben en wij leren de gehele set kant en klaar voor u in. Wilt u toch eerst de situatie aankijken en op een later tijdstip het alarmsysteem uitbreiden met andere sensoren dan is dit geen enkel probleem. Zelf inleren van andere accesoires is z''r eenvoudig. U activeert 'tijdelijk de zoekfunctie van de sirene en u activeert hierna de testknop van de nieuwe sensor. Zodra de sensor herkent wordt door de sirene hoort u een piep en is de sensor onderdeel van uw alarmsysteem. Makkelijker kan niet toch?

   Features:
   - Draadloze verbinding
   - Led-indicatie bij lage batterijspanning
   - Bereik: 80m (in open veld)
   - Volledig- of gedeeltelijk inschakelen
   - Luide 110dB sirene
   - z''r eenvoudig uit te breiden met extra sensoren

   Inhoud verpakking:
   - 1x Chuango 110dB binnensirene
   - 1x 220V stroomadapter
   - 1x magneetcontact voor ramen en/of deuren
   - 1x bewegingsmelder
   - benodigde bevestigingsmiddelen en batterijen
   - 1x handleiding
   - 1x setje beveiligingsstickers voor op het raam

  • 2x Afstandsbediening

  Beoordelingen

  https://www.jaggsalarm.nl/image/cache/catalog/chuango/chuango-cg-105s-draadloze-on-site-alarmsysteem-stand-alone-80x80.jpg
  4

  Algemene beoordelingen van de Chuango CG-105S Draadloze on-site Alarmsysteem (Stand-alone)

  Totaal aantal reviews (1)
  Klik hier om een review over dit product te schrijven.

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

  Chuango CG-105S Draadloze on-site Alarmsysteem (Stand-alone)
  Chuango CG-105S Draadloze on-site Alarmsysteem (Stand-alone)
  €72,00