Menu
Winkelwagen

Chuango E5 Wifi Afstandsbediening

Chuango E5 Wifi Afstandsbediening
Uitverkocht Bestseller
Chuango E5 Wifi Afstandsbediening
  €78,95
  Excl. BTW: €65,25
  Bij aankoop, volledige ondersteuning.
  14 dagen bedenktijd. Niet goed? geld terug.
  Voor 17:00 besteld, morgen in huis*

  Omschrijving

  De Chuango E5 remote switch is de perfecte oplossing om uw electrische apparaten op afstand te schakelen. Schakel bijvoorbeeld de verlichting of zet de televisie aan wanneer u dat wilt.
  De slimme E5 remote switch werkt via het WIFI netwerk en kan zodoende van waar ook ter wereld bedient worden. De main unit kan uitgebreid worden tot 15 subplugs die via een beveiligd draadloos protocol (868MHZ) met elkaar communiceren. In de basisset wordt al een subplug meegeleverd. De subplugs kunnen worden hernoemd en er kunnen voor het gemak real-life foto's aan worden toegevoegd zodat u exact ziet welke apparaten er worden bediend. Met de E5 komt u na een lange dag werken dus nooit meer thuis in een donkere kille omgeving.

  Simpele installatie
  Stop de slimme stekkers in het stopcontact, download de gratis APP voor Android en Apple smartphones en verbind de main-unit met uw router. Zo eenvoudig kan het zijn. Met behulp van een agenda kunt u bijvoorbeeld de dagelijkse routine van licht of geluid in uw woning vervolg geven en indringers buiten de deur houden. Uit statistieken blijkt dat 90% van inbrekers een inbraakpoging staakt indien men denkt dat de bewoners thuis zijn.

  G5
  Ook is het mogelijk, indien uw huis al beveiligd is met een Chuango G5 alarmsysteem, om met dezelfde APP nu ook de slimme stekkers van Chuango te bedienen. Net als de HD IP116 wifi camera die reeds eerder is toegevoegd aan de G5 APP.

   

   

  Technische eigenschappen:
  Ac input/output: 100-240V 50/60 hz
  Maximum current: 13A
  Maximaal vermogen: 3250W
  Radio Frequency: 868 Mhz (2WAY)
  Afmetingen: 138 x 81 x 44mm (zonder stekkergedeelte)
  Kleur Behuizing: Wit   

   

  • Inhoud verpakking:
   1 Slimme WIFI stekker E5
   1 Subplug E5w
   Handleiding en Nederlandse Quickguide

  Beoordelingen


  Chuango E5 Wifi Afstandsbediening
  Chuango E5 Wifi Afstandsbediening
  €78,95