Menu
Winkelwagen

Foscam IP camerabewaking set 3x dome

Foscam IP camerabewaking set 3x dome
Uitverkocht Bestseller
Foscam IP camerabewaking set 3x dome
  €438,00
  Excl. BTW: €361,98

  Available Options

  Bij aankoop, volledige ondersteuning.
  14 dagen bedenktijd. Niet goed? geld terug.
  Voor 17:00 besteld, morgen in huis*

  Omschrijving

  Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief bij de Imou camera's. Klik hier!

  De Foscam IP kit 3x dome HD camerabewaking set heeft 3 IP camera's, welke uitstekend geschikt zijn voor buiten. De camera's hebben een haarscherp HD beeldkwaliteit met Infrarood leds voor een perfect zicht bij duisternis. Deze HD IP cameraset levert haarscherpe beeldkwaliteit.

  Met de ingebouwde harddisk (boven selecteren) kunt u de beelden gedurende enkele weken bewaren alvorens de oudste beelden automatisch worden overschreven.

  De HD recorder is voorzien van een HDMI/VGA uitgang en kan ook zonder tussenkomst van een PC, direct live of opgenomen beelden weergeven middels de gebruiksvriendelijke gebruikersprogramma. U kunt eenvoudig opnemen op basis van beweging of alarm. Terugzoeken is uitermate eenvoudig op basis van een tijdbalk waarin bewegingen geregistreerd worden.

  De recorder kan stand-alone met een optionele monitor functioneren. Ook is het mogelijk deze NVR op het netwerk of internetrouter aan te sluiten via de LAN poort zodat u met een PC of Laptop/Smartphone de beelden kunt bekijken.

  Ook de meegeleverde dome camera is binnen deze klasse uitmuntend te noemen. Met de ingebouwde IR-Leds heeft u zowel overdag als 's nachts een perfect beeld. De camera is vandalisme bestendig.

  De kit bevat:
  • 1 x HD recorder FN3109H HD Plug & Play NVR
  • 3 x HD camera Foscam FI9853EP 2.8mm netwerk 1Mp dome camera voor binnen en buiten
  • 1 x LAN netwerk kabel
  • 1 x USB muis
  • SATA kabel

  Let op: Deze set heeft geen UTP kabels, voor elke situatie is natuurlijk een andere afmeting nodig en een HDD zit er niet standaard bij.

  Beoordelingen


  Foscam IP camerabewaking set 3x dome
  Foscam IP camerabewaking set 3x dome
  €438,00