Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

installatie service

Installatieservice

Jaggs Alarm is de specialist op het gebied van alarmsystemen, intercomsystemen, camerasystemen en toebehoren van bekende merken als Blaupunkt, Eminent, Chuango, Smanos, Foscam, en Hikvision. Natuurlijk zitten er ook doe het zelf producten bij en is de installatie zelf heel goed te doen, laat u daarom eerst goed informeren.  Jaggs Alarm beschikt  over een eigen installatieservice. Onze ervaren monteurs komen graag bij u langs.


Advies en service

Service staat bij Jaggs Alarm hoog in het vaandel. Wij doen er elke dag alles aan om u zoveel mogelijk te ontlasten wat betreft het installeren en instellen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook op afstand kijken of de configuratie goed ingesteld staat. Dit doen onze productspecialisten die u van passend advies kunnen voorzien, maar dus ook onze eigen installatieservice.


Opname en installatie

Elk project is anders en behoeft de nodige aandacht, alvorens tot installatie overgegaan kan worden. Daarom kunt u bij Jaggs Alarm altijd terecht voor opname op locatie. De installatiedienst van Jaggs Alarm komt op een door u gewenst tijdstip bij u langs en maakt een inschatting van de benodigde werkzaamheden en kosten. Gewoon alleen installeren is natuurlijk ook mogelijk.


Contact

Wilt u één van onze productspecialisten spreken? Wilt u een afspraak inplannen met onze installatiedienst of bent u op zoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via 036 52 55 358, of mail naar info@jaggsalarm.nl.


De 9 zekerheden van uw aankoop

Altijd de laagste prijsgarantie

14 dagen bedenktermijn

Veilig online bestellen

Snel en eenvoudig online bestellen

Eigen technische helpdesk

Gegarandeerd de goedkoopste

Vandaag voor 18:00 besteld = morgen geleverd

Jarenlange ervaring

Zeer grote voorraad, direct leverbaar