Jaggs Alarm maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.

Tevredenheid

Meer dan 50.000 klanten

Voor 23:59* besteld?

Morgen in huis!

Scherpe prijzen

Met de laagste prijsgarantie*

Ruime voorraad

Direct leverbaar

installatie service

Installatieservice

Jaggs Alarm is de specialist op het gebied van alarmsystemen, intercomsystemen, camerasystemen en toebehoren van bekende merken als Blaupunkt, Eminent, Chuango, Smanos, Foscam, en Hikvision. Natuurlijk zitten er ook doe het zelf producten bij en is de installatie zelf heel goed te doen, laat u daarom eerst goed informeren.  Jaggs Alarm heeft een samenwerking met een professioneel installatiebureau. De ervaren monteurs komen graag bij u langs.


Advies en service

Service staat bij Jaggs Alarm hoog in het vaandel. Wij doen er elke dag alles aan om u zoveel mogelijk te ontlasten wat betreft het installeren en instellen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook op afstand kijken of de configuratie goed ingesteld staat. Dit doen onze productspecialisten die u van passend advies kunnen voorzien.


Opname en installatie

Elk project is anders en behoeft de nodige aandacht, alvorens tot installatie overgegaan kan worden. Daarom kunt u bij Jaggs Alarm altijd terecht voor opname op locatie. 


Contact

Wilt u één van onze productspecialisten spreken? Wilt u een afspraak inplannen met onze installatiedienst of bent u op zoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via 036 52 55 358, of mail naar info@jaggsalarm.nl.


Specialist

Specialisten in alarm en camerasystemen

Service

Service staat hoog in het vaandel bij ons

Bereikbaarheid

Ook in de avond uren te bereiken