Menu
Winkelwagen

Betaalmethodes

iDEAL

Meest gebruikte betaalmethode is via iDeal
Snel en veilig met het vertrouwde iDeal. Als u kiest voor iDeal word u automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm van uw eigen bank. Vergeet niet u eigen bank te selecteren. Hierna kunt u via uw vertrouwde internet betaalomgeving betalen. Na betaling ontvangt u een betaalbevestiging via de e-mail. Betalen via iDeal kan bij de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank  Friesland Bank, SNS bank, SNS Regio Bank, Triodos bank, ASN Bank, Van Lanschot Bankiers.
Meer informatie over iDeal vind u op www.ideal.nl.
 

Mister Cash/Bancontact

Speciaal voor onze Belgische klanten.
Mister Cash is de Belgische variant van iDeal. Net zoals bij iDeal is uw betaling direct zichtbaar en kunnen wij direct uw bestelling versturen. Mister Cash/Bancontact is een uiterst populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDeal in Nederland.
 

SOFORT banking

Speciaal voor onze Duitse klanten.
U kunt bij Jaggsalarm.nl ook betalen met SOFORT banking. SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is overigens in meer landen beschikbaar. Met SOFORT Banking is het online betalen zeer eenvoudig. U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is ook absoluut veilig. Net zoals bij iDeal is uw betaling direct zichtbaar en kunnen wij direct uw bestelling versturen.

 

Creditcard

U kunt ook selecteren om te betalen met een creditcard. Dit kan zijn een Mastercard, Maestro of Visa card. Indien u de keuze maakt voor betalen met creditcard word u direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalsite van PayPal. De creditcardgegevens worden gecontroleerd bij de creditcardmaatschappij die vervolgens uw bestelling na enkele seconde goedkeurt. Zodra dit proces is afgerond krijgt u de betaalbevestiging via de e-mail.

Visa

Betalen met Visa is extra veilig door de 24/7 fraudepreventie van ICS. Vrijwel al uw aankope zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadigingen via Visa.

Mastercard

Veilig en snel betalen via Mastercard, net zoals Visa. Ook voor Mastercard geldt dat u minimaal 180 dagen verzekerd bent tegen diefstal en beschadigingen.

Maestro

Met deze betaalmethode bent u ook verzekers van een veilige keuze als het gaat om betalen, hier geldt ook dat u minimaal verzekerd bent voor 180 dagen.

 

ING Home'Pay

Je betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving. De betaling gebeurt onmiddellijk. Betalen kan met bij de Belgische ING met ING Home'Pay

Riverty - Achteraf betalen ( Europa )

Riverty, voert voor Jaggs Alarm het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Afterpay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Achterafbetalen met Klarna (*Exclusief voor klanten in Nederland & België)

Betaal je bestelling pas nadat je het ontvangen hebt, wel zo veilig! Je betaald pas wanneer je besluit het product te houden. Je hebt een betaaltermijn van 30 dagen, dus wanneer je het ongedragen item binnen deze termijn aan ons retourneert hoef je niet te betalen.

Betalen in 3 termijnen met Klarna (*Exclusief voor klanten in Nederland & België)
Je betaald bij je bestelling direct het eerste deel van het totaalbedrag, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen.

SprayPay Gespreid betalen ( Nederland )

Het kan voorkomen dat een grote uitgave even niet uitkomt. Het je een product direct nodig en wil je deze liever gespreid afrekenen? Dat kan! Jaggs Alarm B.V. werkt samen met de betrouwbare partij SprayPay (vergunning verleend door Autoriteit Financiële Markten). Bij de keuze voor gespreid betalen via SprayPay betaal je je bestelling (mogelijk tussen € 250,- en € 3500,-) in 12,18, 24 of 36 maandelijkse termijnen.


Wil je graag gebruikmaken van SprayPay?

Kies dan bij het afrekenen voor SprayPay als betaalmethode. Binnen enkele seconden behandelt SprayPay je aanvraag en zie jij direct of je in aanmerking komt voor een lening. Als je aanvraag is goedgekeurd, betaalt SprayPay jouw bestelling en wordt je bestelling zo snel mogelijk verwerkt.
Hoe werkt het?


Gespreid betalen via SprayPay kan alleen als je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt. Om de aanvraag te controleren, worden een aantal vragen gesteld over je financiële situatie. Op basis hiervan wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd. Mocht je aanvraag worden afgekeurd, kun je altijd bij SprayPay de reden hiervan navragen. SprayPay hanteert een rentepercentage tussen de 11.9% - 14% afhankelijk van de looptijd van de financiering.


Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?
Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast. Als je bestelling is beschadigd tijdens het verzenden, zorgen wij dat dit wordt opgelost. De overeenkomst met SprayPay blijft in dat geval gewoon staan.


Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?
Als je netjes op tijd betaalt, heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden achterloopt met betalen, is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. Dit kan dus gevolgen hebben voor andere leningen of abonnementen. SprayPay heeft het recht om de aangekochte producten op te eisen bij achterstallige betaling.

 

IN3 - Gespreid betalen in 3 keer ( Nederland ) (Capayable gespreid betalen)

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw budget het net niet helemaal toelaat om dat ene gewilde product te kopen. Om u hierbij te helpen zijn we samen gaan werken met in3. Met in3 heeft u de mogelijkheid om het product aan te schaffen en in 3 termijnen te betalen. Het grote voordeel van in3 is dan ook dat u geen rente over het bedrag betaald en je geen BKR registratie krijgt.

Het minimale bestelbedrag van in3 is €100,- en het maximale is €3000,-. Voor de betaling doet in3 een snelle gegevenscontrole. Mocht u verzoek tot betaling onverwachts niet geautoriseerd worden dan kunt u contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.
Hoe werkt het?

Tijdens uw bestelling kiest u voor de betaalmethode Capayable gespreid betalen. Het systeem doet hierna een snelle gegevenscontrole en daarna betaal je het eerste deel via iDeal. 30 dagen later betaalt u het tweede deel en weer 30 dagen later betaalt u het derde deel.

 

PayPal

Heeft u een PayPal rekening dan maakt u eenvoudig geld over naar iedereen met een e-mailadres, waar ook ter wereld. Ook bij Jaggsalarm.nl is dit mogelijk zonder extra kosten.
 

Overschrijven (Bank transfer)

U kunt ook via overboeking betalen. Dit kan dan makkelijk en vertrouwd vanaf uw eigen bankomgeving. Jaggs Alarm controleert dagelijks of uw betaling binnen is. Bij deze keuze krijgt u direct de betaalprocedure via de mail.

Let op: Vermeld altijd het bestelnummer bij uw betaling.

 

Veilig betalen

Jaggs Alarm stelt hoge eisen aan betaalmethodes via het internet. Wij maken dan ook gebruik van een uiterst beveiligde SSL-certificaat niveau 3 omgeving. De betalingsgegevens worden gecontroleerd en zijn volledig afgeschermd zodat ze niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.