Menu
Winkelwagen

Geachte bezoeker, Vanwege vakantieperiode zijn wij t/m 9 augustus telefonisch niet bereikbaar. U kunt via mail contact met ons opnemen. Bestellingen worden gewoon verstuurd. Offertes worden behandeld. 

Verzenden & afhalen

Bestelling worden in Nederland en België door PostNL bezorgt. Bestellingen boven de € 50,00 worden altijd gratis bezorgt. Bestellingen onder de € 50,00 rekenen we een vast bedrag voor van € 7,95. Bezorging bij een postbus is helaas alleen in Nederland mogelijk. Wilt u het pakket buiten Nederland of België bezorgt krijgen, neem dan even contact met ons op via info@jaggsalarm.nl  voor het tarief. We kunnen wereldwijd verzenden.
 

Verzenden

Alle pakketten worden door PostNL naar u verzonden. Afhankelijk van de hoogte van uw bestelling wordt dit verzekerd en aangetekend verzonden. Eventuele brievenbuszendingen worden ook met track&trace code verzonden.

Bestellingen die op werkdagen geplaatst worden, zullen volgende werkdag geleverd worden. Besteld u iets op vrijdag? Dan zal het zaterdag afgeleverd worden.
 

Pakket online volgen

Zodra wij uw pakket hebben aangemeld bij de transporteur ontvangt u een e-mail met daarin de track and trace code. Hiermee kunt u het pakket online volgen. Brievenbuszendingen kunt u helaas niet altijd online volgen.
 

Bezorgpogingen

PostNL doet geen tweede bezorgpogingen meer. Wanneer een bezorger voor een dichte deur staat, wordt uw pakket direct naar een PostNL-pakketpunt gebracht. U krijgt hierover een brief in uw brievenbus.

Volgens de marktleider in post- en pakketbezorging slaagt een eerste bezorgpoging in 95 procent van de gevallen. "Uit ervaring blijkt dat een groot deel van de ontvangers waarbij de eerste bezorgpoging niet slaagde, ook bij de tweede poging niet thuis is", aldus PostNL op haar website.

Pakket naar afhaallocatie

Het bedrijf heeft er daarom voor gekozen om pakketten na een eerste bezorgpoging direct naar de afhaallocatie te brengen. Dan zijn pakketten bovendien een dag eerder beschikbaar.

Kosten

Zodra wij uw pakket hebben aangemeld bij PostNL ontvangt u een e-mail met daarin de track&trace code. Hiermee kunt u het pakket online volgen. Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur worden de volgende dag bezorgd door PostNL.