Menu
Winkelwagen

Over Jaggs Alarm

Jaggs Alarm is marktleider in Europa op het gebied van beveiligingssystemen en toebehoren, we hebben beveiligingsproducten voor elke situatie. Door dat wij een onafhankelijk beveiligingsbedrijf zijn kunnen we onze klanten altijd voorzien van de beste oplossing. We bedienen de zakelijke en particuliere markt. We rekenen altijd een scherpe prijs en staan graag voor je klaar met persoonlijk advies. Hieronder vind je meer informatie over waar we voor staan

Zien hoe wij te werk gaan?

 

Onze drie kernwaarden:
 

Betrouwbaar

Familie kan je vertrouwen en ons doel is dat jij ons als betrouwbaar ziet. Vooral in deze branche is dat van een groot belang. Deze kernwaarde blijkt vooral uit onze afspraken en service: zo heb jij altijd 2 jaar garantie op de producten en bezorgen wij de volgende werkdag als je voor 23:59 uur hebt besteld en helpen wij jou als er een probleem is. Een passende oplossing voor jou vinden, dat doen wij graag. Tot slot rekenen wij altijd eerlijke prijzen voor onze producten. Doordat wij een directe samenwerking hebben met fabrikanten en het hoogst haalbare contract hebben, kunnen wij al onze klanten voorzien van de scherpste prijzen. Ook bieden wij altijd een laagste prijsgarantie aan.
 

Persoonlijk

Met familie communiceer je op persoonlijke wijze, van mens tot mens. We willen geen grote afstand tussen jou en ons. Heb je bepaalde zorgen of vragen over producten? Dan kan je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies en een goed gesprek. We verplaatsen ons in jouw situatie en zorgen er samen voor dat je goed geholpen bent. Ook staan we natuurlijk klaar voor je in onze showroom en geven we graag in levende lijve persoonlijk advies. Tot slot willen we graag je mening: denk je dat iets beter kan? Laat het ons vooral weten, we stellen het altijd op prijs! Geef ons een belletje, stuur ons een mailtje of drink gezellig met ons een kopje koffie in onze kantine.
 

Plezier

Met familie heb je plezier en maak je lol. We hopen dat jij met plezier bij ons winkelt en met plezier onze blog, adviespagina’s en artikelen op sociale media leest. We willen graag bereiken dat Jaggs Alarm een plezierig gevoel bij je oproept. Tot slot hebben wij het ontzettend naar ons zin op ons werk. We werken hard en met plezier om Jaggs Alarm steeds groter te laten groeien. We willen deze passie en dit enthousiasme graag met jou delen.
 

Onze missie

De hele familie voorzien van een betrouwbaar beveiligingsproduct. Bij ons is er voor elke gewenste vraag een oplossing, van doe het zelf systemen tot professionele systemen met meldkamer ondersteuning. In onze showroom geven wij persoonlijk advies waar je op kan bouwen. Wij willen graag dat de klant met plezier en zekerheid de showroom verlaat. Onze passie voor beveiligingsproducten is groots en dat willen wij met iedereen delen, als het om veiligheid gaat doen wij geen concessies.
 

Voordelen Jaggs Alarm:

  • Producten met kwaliteit
  • Altijd lage prijzen
  • Uitmuntende klantenservice
  • Bereikbaarheid bij vragen
  • Geen maandelijkse meldkamer kosten
  • Geen verbouwing nodig alles is draadloos
  • Geen ingewikkelde systemen
  • Geen verborgen kosten

Jaggs Alarm in grote lijnen

Naam ondernemer: Jaggs Alarm B.V.
Handelend onder de naam: Jaggs Alarm B.V.

Vestigings- & bezoekadres:
Randstad 22 151 kamer 09
1316BM Almere

Telefoonnummer: 036 525 5358
E-mailadres: info@jaggsalarm.nl

KvK-nummer: 78266556
BTW-identificatienummer: NL002274920B68

IBAN: NL58INGB0006291269
BIC: INGBNL2A