Jaggs Alarm maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.

Tevredenheid

Al meer dan 40.000 klanten

Voor 22:00* besteld?

Morgen in huis!

Scherpe prijzen

Met laagste prijsgarantie*

Ruime voorraad

Direct leverbaar

Bewakingscamera

✔ De expert.

✔ De beste kwaliteit.

✔ De beste service.

Wilt u een bewakingscamera aanschaffen? Dan bent u bij Jaggsalarm aan het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van goede, betaalbare bewakingscamera’s. Bij ons vindt u bewakingscamera’s en alle bijhorende accessoires voor uw nieuwe bewakingscamera, voor zowel consumenten als ondernemers. Bij Jaggsalarm vindt u niet alleen de beste bewakingscamera, maar bij ons kunt u ook terecht voor deskundig advies over de camera’s, intercomsystemen en andere alarmsystemen.

Er zijn geen producten in deze categorie.


Bewakingscamera om uw eigendom te beschermen

Overweegt u een bewakingscamera aan te schaffen? Overweeg dan ook voor de functie om uw bewakingscamera beelden op te slaan. De bewakingscamera beelden kunnen op locatie of digitaal worden opgeslagen. Door de beelden op te slaan heeft u altijd bewijsmateriaal als er een diefstal of calamiteit voordoet. Kiest u voor een bewakingscamera die is aangesloten op het internet? Dan heeft u de mogelijkheid om overal uw camerabeelden te kunnen zien, zelfs via uw mobiele telefoon.

Bewakingscamera’s worden zowel particulier als in de zakelijke sector gebruikt. U wilt natuurlijk uw bedrijf of woning beveiligen tegen eventuele diefstal of andere calamiteiten. Het maakt niet uit wat er in uw huis of bedrijf ligt, het is nooit fijn als er iets wordt gestolen of vernield. Of het nu dure spullen of spullen met emotionele waarden zijn, uw spullen bewaakt u met een bewakingscamera van Jaggsalarm. Met een bewakingscamera kunt u niet alleen zien wie en hoe er in is gebroken in uw huis, maar kunt u een inbraak ook voorkomen. Een bewakingscamera maakt het inbrekers namelijk moeilijker en schrikt ze af.

Een bewakingscamera van Jaggsalarm

Een bewakingscamera valt bijna niet meer weg te denken rondom uw huis of bedrijf. Camerabewaking is de laatste tijd enorm in opkomst. Door een effectieve en preventieve bewaking van uw eigendommen krijgt de bewakingscamera ook via de media veel aandacht. U kunt met een bewakingscamera gemakkelijk uw eigendommen bewaken en in de gaten houden. Vooraf biedt de bewakingscamera preventie en deze zorgt er ook voor dat u eventueel vroegtijdig in actie kunt komen. Maar ook achteraf kunt u met de opgeslagen bewakingscamerabeelden precies bepalen wat er is gebeurd. Bij Jaggsalarm vindt u bewakingscamera’s van verschillende merken. Zo vindt u bij ons bewakingscamera’s van de merken Hikvision, Dahua en Foscam. Daarnaast heeft Jaggsalarm ook verschillende soorten bewakingscamera’s, als de wifi-camera’s. De bewakingscamera’s van Jaggsalarm zijn dag en nacht te gebruiken. Daarnaast kunt u bij Jaggsalarm een draadloze beveiligingscamera en analoge bewakingscamera's kopen. Bent u op zoek naar een beveiligingscamera set? Dan vindt u bij Jaggsalarm de beste bewakingscamera sets.

Service van Jaggsalarm

Bewakingscamera kopen? Bent u op zoek naar de geschikte bewakingscamera om uw huis of bedrijf te beveiligen? Ga dan voor een bewakingscamera van Jaggsalarm. Bij ons vindt u een diverse lijn bewakingscamera’s die aan uw wensen voldoen. Ga gelijk aan de slag met het beveiligen van uw huis of bedrijfspand met de speciale camera’s van Jaggsalarm.

Wilt u extra informatie ontvangen over onze beveiligingscamera’s of heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste beveiligingscamera? Neem gerust contact op met onze klantenservice of bekijk of uw vraag al gesteld is tussen onze veelgestelde vragen. Wilt u extra informatie over de bewakingscamera’s of alarmsystemen van Jaggsalarm? Chat met onze klantenservice of neem telefonisch contact op via 036 525 53 58. Bij Jaggsalarm is voor 22.00 besteld, morgen in huis!


Specialist

Specialisten in alarm en camerasystemen

Service

Service staat hoog in het vaandel bij ons

Bereikbaarheid

Ook in de avond uren te bereiken