Jaggs Alarm maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.

Tevredenheid

Meer dan 50.000 klanten

Voor 23:59* besteld?

Morgen in huis!

Scherpe prijzen

Met de laagste prijsgarantie*

Ruime voorraad

Direct leverbaar

Verzendmethodes

Levertijd van uw bestelling
Als u op werkdagen voor 22:00* uur bestelt ontvangt u, mits het product op voorraad is, de bestelling de volgende dag al thuis. Bestelt u in het weekend dan worden bestellingen meestal op dinsdag afgeleverd. De producten worden zo snel mogelijk verzonden, wij zijn echter afhankelijk van PostNL of DHL bezorgdiensten.

*Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis geldt niet op het gehele assortiment. Indien u voor 16:00 besteld bent u vrijwel zeker dat het volgende werkdag in huis is. Neem contact op indien u hier vragen over heeft.

Verzendkosten die wij hanteren
Bij Jaggs Alarm wordt € 6,95 verzendkosten in rekening gebracht. Bij verzending naar Duitsland en België bedraagt dit € 9,95. Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden. 

Bestelling laten bezorgen op een ander adres
Bij de bestelling kunt u aangeven op welk adres u wilt dat het pakket bezorgd wordt. Dit kan een woon- of werkadres zijn.

Het afhalen van uw bestelling
Het is ook mogelijk uw bestelling op te halen op onze afhaallocatie te Almere. U kunt deze verzendoptie kiezen op de afrekenpagina (afhalen in winkel). Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling z.s.m. inpakken. U kunt er ook voor kiezen om op onze afhaallocatie uw betaling te voldoen middels gepast betalen.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?
Wij verzenden pakketten in heel europa, naar overige landen verzenden wij niet. Bij verzending naar Duitsland en België wordt € 9,95 verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven de € 150,- worden gratis verzonden. Retour kosten zijn voor eigen rekening.

Uw zending online volgen
Als uw bestelling is verzonden via PostNL en u een track & trace-nummer per e-mail van ons hebt ontvangen, dan kunt u uw bestelling hier volgen. Let op..., uw code wordt door de site van PostNL meestal pas de volgende ochtend, nadat uw bestelling is verzonden, herkend.

Verzending binnen de Benelux
Als uw bestelling is verzonden via EPS en u een track & trace-nummer per e-mail van ons hebt ontvangen, dan kunt u uw bestelling hier volgen. Let op..., uw code wordt door de site van PostNL meestal pas de volgende ochtend, nadat uw bestelling is verzonden, herkend.
Verzending naar de rest van het buitenland

Als uw bestelling is verzonden via EPS en u een track & trace-nummer per e-mail van ons hebt ontvangen, dan kunt u uw bestelling hier volgen. Let op..., uw code wordt door de site van PostNL meestal pas de volgende ochtend, nadat uw bestelling is verzonden, herkend.

In sommige gevallen dient EPS uw pakket bij de grens van een ander label te voorzien. Uw pakket reist dan met een ander trackingnummer verder en bij controle op de track & tracesite zal dan vermeld worden dat de zending niet getraceerd kan worden. Maakt u zich in dat geval geen zorgen, uw pakket is nog steeds onderweg en wordt binnen de normale levertijd bij u bezorgd. Als u in dat geval een mailtje stuurt naar info@jaggsalarm.nl, dan belt onze service-afdeling met de verantwoordelijke van EPS en deze bevestigt ons dan waar het pakket zich bevindt

Specialist

Specialisten in alarm en camerasystemen

Service

Service staat hoog in het vaandel bij ons

Bereikbaarheid

Ook in de avond uren te bereiken