Jaggs Alarm maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.

Tevredenheid

Meer dan 50.000 klanten

Voor 23:59* besteld?

Morgen in huis!

Scherpe prijzen

Met de laagste prijsgarantie*

Ruime voorraad

Direct leverbaar

Over Jaggs Alarm

Jaggs Alarm is een bedrijf dat totaaloplossingen biedt op gebied van beveiliging, hierbij wordt ervoor gezorgd dat u naast de losse componenten
ook pakketten kunt samenstellen waarbij zeker gesteld is dat het totaalsysteem werkt. Laat u verrassen door de betaalbaarheid en kwaliteit van onze systemen, de service van ons team en de transparantie in onze bedrijfsvoering.

Wij werken direct met de fabrikanten daar zitten geen andere bedrijven tussen. Dat garandeert ons de laagste inkoopprijs en u de laagste aankoopprijs.
Alle systemen worden vooraf door ons in het pand geheel voorgeprogrammeerd als u dit wilt. U hoeft zich dus niet meer af te vragen hoe alles aangemeld moet worden.
U krijgt een kant en klaar totaal pakket thuis of op de zaak. Het is uitpakken en direct ophangen, waardoor u veel tijd bespaart!
Jaggs Alarm is de nieuwe generatie voor uw totale beveiliging, bekijk ons grote aanbod eens op de website.


Wij richten ons op producten die eenvoudig zelf te installeren zijn en die het comfort en veiligheid in huis vergroten zonder ingrijpende aanpassingen.
Een volledige installatie sluit u binnen een half uur zelf aan. U heeft geen installateur nodig en u betaald dus ook geen installatiekosten!
Wij willen dat veiligheid een bijdrage levert aan uw wooncomfort en een natuurlijk onderdeel wordt van u leven.

Voordelen Jaggs Alarm:

  • Producten met kwaliteit
  • Altijd de laagste prijs*
  • Uitmuntende klantenservice
  • Bereikbaarheid bij vragen
  • Geen maandelijkse meldkamer kosten
  • Geen verbouwing nodig alles is draadloos
  • Geen ingewikkelde systemen
  • Geen verborgen kosten

   *Laagste prijs geldt alleen als hetzelfde product voor minder wordt aangeboden bij een speciaalzaak in Nederland en na onderzoek/goedkeuring door ons.

Specialist

Specialisten in alarm en camerasystemen

Service

Service staat hoog in het vaandel bij ons

Bereikbaarheid

Ook in de avond uren te bereiken