Menu
Winkelwagen
Blog main
Blog main
Wij combineren sterke verhalen met krachtige beelden voor intrigerende content

Blog RSS Feed

19 Jul 0 399
In deze blog leggen wij u uit hoe de pincode beveiliging uitgeschakeld kan worden, wanneer dit niet het geval is zal de gsm module geen  contact kunnen maken met het netwerk. Voor alle alarmsystemen die werken met een sim kaart is dit noodzakelijk. ..
jaggs 19 Jul 0 256
Een veel gestelde vraag is: “Hoe kan ik mijn Hikvision camera’s bekijken op mijn telefoon/tablet?”. De onderstaande stappen helpen u door dit proces heen. Stap 1: Download de IVMS-4500 app   in play store of app store. Als u de app gedownload en geïn..
27 May 0 69
Een klant van ons heeft ons gecontacteerd voor het verwenzelijken van 4 dome camera’s, de utp kabels konden zonder problemen door de loze leidingen getrokken worden waardoor er geen tijdrovend process in beslag is genomen.   ..
jaggs 27 May 0 182
Een klant uit Flevoland benaderde ons voor een strategische aanpak voor kwalitatief hoogstaande camerabeveiliging, onze installateurs hebben dit verzorgd en zoals u kunt zien is alles goed afgewerkt en geen enkele bekabeling te zien. ..
John 19 Oct 4 9965
Hikvision en openen van Poorten. Onderstaande stappen kunt u doorlopen om een werkend systeem te krijgen. Veel van onze klanten vragen om hulp daar ze geen beeld krijgen en “denken” dat het systeem defect is. Het gevolg is onnodige irritatie en..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5