Jaggs Alarm maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.

Tevredenheid

Meer dan 50.000 klanten

Voor 23:59* besteld?

Morgen in huis!

Scherpe prijzen

Met de laagste prijsgarantie*

Ruime voorraad

Direct leverbaar

Hoe stel ik mijn Hikvision camera/NVR op mijn telefoon in via de IVMS-4500 app?

Posted by admin 25-07-2019 2 Comment(s)

Een veel gestelde vraag is: “Hoe kan ik mijn Hikvision camera’s bekijken op mijn telefoon/tablet?”. De onderstaande stappen helpen u door dit proces heen.
Stap 1:
Download de IVMS-4500 app   in play store of app store. Als u de app gedownload en geïnstalleerd heeft komt u bij het volgende scherm:

 

 

Hier selecteert u de juiste regio. Nu is de app klaar voor gebruik.

Stap 2:
Druk op de 3 streepjes links boven in beeld:

Afhankelijk van de taal kunt u op “Devices/Apparaten” drukken. Nu ziet u als het goed is een Demo erin staan namelijk: “Hangzhou, China”. Deze kunt u verwijderen. Bij een Iphone swiped u de naam naar links, bij Android telefoons houdt u de naam ingedrukt.
Rechts boven staat een ”PLUS” teken. Dan selecteert u “Manual adding\Handmatig toevoegen”. U ziet nu het volgende scherm:

 
Bij Alias/bijnaam kunt u een naam invullen naar keuze. “Register Mode/Modus registreren moet op “IP/Domain” staan. Bij Device Domain/Adres vult u het IP adres van de recorder in. Als u  de livebeelden ook van buitenaf wil zien moet u uw Extern IP adres invullen. Dit kunt u zien op www.watismijnip.nl mits u op uw eigen netwerk zit.
De user name/Gebruikers naam is standaard “admin” Het wachtwoord is het wachtwoord van de camera/NVR die u al aangemaakt heeft.

 

2 Comment(s)

Marco:
18-04-2020, 11:24:05 PM
Reply

Bedankt goede uitleg. Ik krijg recorder niet online op mijn telefoon. 1. Weet niet wat ik fout doe? 2.Heb alles netjes ingevuld. 3. Recorder blijft licht grijs Op mijn telefoon wat aangeeft Dat hij niet verbonden is. 4. Recorder is bekabeld en kan hem via WiFi bereiken. 5. Ik heb twee camera’s aangesloten. Maar als ik de app invul blijft er onderaan een 1 staan. Hoe kan dat?Bedankt zovast Marco van Engelen

punt:
24-04-2020, 11:05:40 AM
Reply

mijn app werk niet meer op mijn telefoon. nu weet ik niet meer hoe ik mijn wachtwoord in moet vullen.kan ik het ook in het nederlands krijgen.gr wim punt

Leave a Comment

Specialist

Specialisten in alarm en camerasystemen

Service

Service staat hoog in het vaandel bij ons

Bereikbaarheid

Ook in de avond uren te bereiken