Jaggs Alarm maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.

Tevredenheid

Al meer dan 40.000 klanten

Voor 22:00* besteld?

Morgen in huis!

Scherpe prijzen

Met laagste prijsgarantie*

Ruime voorraad

Direct leverbaar

IP Camera

Wilt u uw woning voorzien van een modern en betaalbaar alarmsysteem? Jaggs Alarm is het adres voor het beveiligen van uw woning. Wij hebben de expertise en ervaring omtrent de beveiliging in en rondom huis.

Beveilig uw huis met een IP camera

U kunt uw woning beveiligen met een IP camera. Dit is een camera die u kunt aansluiten op een computernetwerk. De opgenomen videobeelden kunnen bijvoorbeeld naar een computer worden gestuurd. U kunt kiezen voor een IP camera die op Wifi werkt of voor een camera die gebruik maakt van het ethernet.

Waarom kiest u voor een IP camera?

Een IP camera is een moderne camera om uw huis optimaal te beveiligen. Er is dan ook geen moment dat u zich onveilig hoeft te voelen in uw eigen woning. Er zijn camera's verkrijgbaar die u zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Bestel uw IP camera bij Jaggs Alarm

Door uw IP camera te bestellen bij Jaggs Alarm, geniet u van diverse voordelen. Wij hebben niet alleen een uitgebreid assortiment aan topmerken, maar voorzien u bovendien van de beste service. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot een betrouwbare leverancier van camera's.

Specialist

Specialisten in alarm en camerasystemen

Service

Service staat hoog in het vaandel bij ons

Bereikbaarheid

Ook in de avond uren te bereiken