Menu
Winkelwagen

IP Camera

Als u op zoek bent naar de juiste IP camera of draadloze beveiligingscamera, bent u bij Jaggsalarm aan het juiste adres! Bij ons vindt u een ruim assortiment IP camera’s. Via een IP camera die gekoppeld is aan uw domotica systeem kunt u op uw smartphone/tablet de camera beelden live bekijken. Opnemen met uw IP camera doet u met NAS of NVR. Bij Jaggsalarm vindt u IP camera’s van verschillende merken. Daarnaast kunt u bij ons ook een complete IP cameraset afnemen. Bekijk ons gehele assortiment IP camera’s!


Er zijn geen producten in deze categorie.


Wat is een IP camera?

Een IP camera, ook wel netwerkcamera genoemd, is een bedrade of draadloze camera die gebruikmaakt van het Internet-Protocol. Zo kunnen ze bijvoorbeeld geluid rechtstreeks streamen via het internet. Hierdoor is het mogelijk om, waar dan ook ter wereld, de beelden live te bekijken of terug te bekijken. Een IP camera filmt vaak in HD- kwaliteit, waardoor u de beelden goed kunt bekijken. Met een IP camera kunt u de beelden dus real time bekijken op uw computer, maar ook via uw tablet of smartphone. Daarnaast kunnen de digitale beelden ook eenvoudig worden opgeslagen op SD geheugenkaarten of op de computer of recorder. Mocht er iets gebeuren, kunnen de beelden gemakkelijk worden doorgestuurd naar de politie of alarmcentrale. De meeste IP camera’s beschikken over een analysemethode. Deze analysemethode scant de digitale data en slaat alarm als er zich een verdachte situatie voordoet.

IP camera van Jaggsalarm

De IP camera komt steeds vaker terug in en rondom huizen en bedrijven. Een IP camera is enorm in opkomst. De IP camera zorgt voor extra goede, effectieve en preventieve bewaking van uw eigendommen. Vooraf biedt de bewakingscamera preventie en deze zorgt er ook voor dat u eventueel vroegtijdig in actie kunt komen. Maar ook achteraf kunt u met de opgeslagen bewakingscamerabeelden precies bepalen wat er is gebeurd. Bij Jaggsalarm vindt u IP camera's van verschillende merken. Ga bijvoorbeeld voor de IP camera van Blaupunkt. De Blaupunkt IPC-s1 IP camera is een IP camera die de Blaupunkt Q serie met een IP camera combineert. Zo kunt u altijd zien wat er gebeurt, waar u ook bent. Via een app, beschikbaar voor IOS en Android, of Home Connect Portal kunt u de livestream bekijken. Deze draadloze beveiligingscamera, die gebruikmaakt van Infrarood technieken en ingebouwde microfoon, werkt ook bij weinig licht en is dag en nacht te gebruiken. Gebeurt er iets? Dan krijgt u, van deze buiten IP camera, meteen een videoclip toegezonden.

Naast de Blaupunkt IPC camera heeft Jaggsalarm nog meer IP camera’s. Ga jij voor een outdoor IP camera, eentje met video recorder of liever een van de full HD IP camera’s? Ook voor andere beveiligingscamera's en een deurbel met camera, bent u bij Jaggsalarm aan het juiste adres.

Service van Jaggsalarm

IP camera kopen? Bent u opzoek naar de geschikte IP camera om uw huis, inboedel of bedrijf te beveiligen? Ga dan voor een IP camera van Jaggsalarm. Wij hebben een ruim assortiment aan IP camera’s die voldoen aan al uw wensen. Neem ons kijkje in ons ruime assortiment en ga aan de slag met het beveiligen van uw huis of bedrijfspand. Wilt u extra informatie over de alarmsystemen van Jaggsalarm? Chat met onze klantenservice of neem telefonisch contact op via 036 525 53 58. Bij Jaggsalarm is voor 22.00 besteld, morgen in huis! Wilt u extra informatie ontvangen over de IP camera’s of heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste IP camera? Neem gerust contact op met onze klantenservice of bekijk of uw vraag al gesteld is tussen onze veelgestelde vragen.