Menu
Winkelwagen

Axis camera's

Als u op zoek bent naar een beveiligingscamera van uitstekende kwaliteit, zit u met een Axis camera altijd goed. Voor iedere situatie heeft Axis een geschikte IP camera. Een Axis camera geeft u inzicht in uw huiskamer, maar zorgt er ook voor dat u 24/7 kunt meekijken, vanaf iedere plek ter wereld. Marktleider Axis heeft duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Kies voor een Axis camera en verzeker uzelf van een innovatief en doordacht product. Bij Jaggsalarm vindt u een ruim aanbod aan de beveiligingscamera’s van Axis. Kies welke Axis camera het beste bij u past.Meer: Recorders  | Accessoires | Camera sets
Populaire modellen: Axis M3057-PLVE


Axis camera bij Jaggsalarm

Axis is een van de grootste spelers op de markt als het gaat om IP camera’s. Het duurzame merk biedt de markt dan ook een breed aanbod aan hoge kwaliteit netwerkcamera's. Axis camera’s maken verbinding met ieder type netwerk, inclusief internet, en zorgen ervoor dat de gebruiker overal ter wereld op afstand kan opnemen en bewaken. De opgenomen beelden zijn gemakkelijk via een app te bekijken. Daarnaast biedt een Axis camera geavanceerde video-analysefuncties, zoals audio detectie, beweeg detectie en sabotage alarm. Axis biedt een ruim assortiment producten voor professionele IP videobewaking. Bij Jaggsalarm vindt u een ruim assortiment Axis camera’s, waarvan een aantal camera’s met megapixel/HDTV-resoluties.

Ons assortiment Axis camera’s

In het assortiment Axis camera’s van Jaggsalarm vindt u een onderscheid tussen binnencamera’s en buitencamera’s. Bent u op zoek naar een binnencamera? Dan raden wij u de Axis M3045-V camera aan. Deze binnencamera zorgt voor een beeld van HDTV 1080p video kwaliteit. Daarnaast is hij perfect voor gebieden met weinig of juist veel licht doordat hij een dynamische wide range heeft. Door zijn compacte en discrete design valt deze Axis camera bijna niet op. Daarnaast is hij ook nog eens makkelijk te installeren en wordt hij ondersteund door intelligente detectie.

Bent u toch op zoek naar een outdoor dome-camera? Dan is de Axis Q6000 MKII wellicht het type camera voor u. De buiten IP camera is vandaalbestendig. Met een resolutie van 2 megapixel, 3mm- 10.5mm remote focus en zoom en een IR bereik van 30 meter, zorgt deze buiten camera dag en nacht voor scherp beeld en geluid. En dat blijft hij doen, ook bij extreme omstandigheden. De camera werkt namelijk ook bij temperaturen van -30 tot 50 graden celcius. Door de draadloze verbinding is hij gemakkelijk te installeren.

Service van Jaggsalarm

Wilt u een Axis camera kopen? Dan bent u bij Jaggsalarm aan het juiste adres. Bekijk ons ruime assortiment IPcamera’s van het merk Axis en kies een Axis camera die bij uw wensen past. Met een Axis camera beveiligt u uw huis tegen ongewenste gasten. Naast de camera’s van het merk Axis, kunt u bij ons ook terecht voor een Foscam camera of Hikvision camera.

Bent u op zoek naar extra informatie over onze Axis camera’s of een van onze andere producten? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken, ons een mailtje sturen, of contact opnemen met een van onze werknemers via de chat. Wij staan altijd voor u klaar!