Menu
Winkelwagen

Ezviz

EZVIZ camera’s zijn eenvoudige, toegankelijke en draadloze camera’s die het leven makkelijker maken. De EZVIZ camera beveiligt gemakkelijk heel uw huis. Houd uw binnen- en buitenruimte nauwlettend in de gaten met een EZVIZ camera. Er zijn EZVIZ camera’s voor middelgrote en grote binnen- en buitenruimtes. Daarnaast zijn er EZVIZ camera’s die enkel beschikken over een SD kaart en andere die beschikken over een SD kaart en cloud functie. Daarnaast heeft EZVIZ fijne wifi camera’s. De installatie van een EZVIZ camera is altijd hetzelfde; plug & play!

Er zijn geen producten in deze categorie.


EZVIZ camera’s bij Jaggsalarm

Het merk EZVIZ staat bekend om haar EZVIZ beveiligingscamera's met een mooi design en innovatieve technologie. De EZVIZ camera’s zijn namelijk makkelijk te verbinden met uw Google assistent, Amazon Alexa of ander smart home systeem. De EZVIZ camera’s zijn een van de beste beveiligingscamera’s die u maar kunt hebben. Hang ze aan uw buitenhuis om uw tuin te beveiligen of ga voor een outdoor camera om zo uw tuin, garage, voordeur en achterdeur te beschermen. EZVIZ heeft veel verschillende modellen camera’s. Haal de EZVIZ IP camera in huis en zorg ervoor dat al uw waardevolle spulletjes beschermd zijn. De EZVIZ camera is een draadloze beveiligingscamera waardoor u niet met al de draden zit. Daarnaast hebben veel EZVIZ camera’s alarm sensors. Gaat deze sensor af? Check gewoon de app en zie gemakkelijk of er iets verdachts aan de hand is.

Ga bijvoorbeeld voor de EZVIZ C6T. Deze EZVIZ camera is een compacte IP camera die geschikt is voor binnenshuis. Met deze Full HD camera kunt u een grote binnenruimte, zoals uw huiskamer of kantoor uitstekend in de gaten houden. De EZVIZ C6T camera volgt mensen en dieren die binnenkomen automatisch en neemt de beelden gemakkelijk op. Zo weet u precies wie of wat er in uw huis is geweest toen u niet thuis was. De EZVIZ camera heeft ook een goed nachtzicht die bereik heeft tot 10 meter ver. Met de ingebouwde microfoon en speaker neem u geluid op en praat u terug tegen bijvoorbeeld uw kinderen. Installeer de camera via de overzichtelijke app van EZVIZ en bekijk live beelden, opnemen kan met een SD-kaart of via de cloud.
 

Service van Jaggsalarm

EZVIZ camera kopen? Bent u op zoek naar de geschikte beveiligingscamera om uw huis of bedrijf te beveiligen? Ga dan voor een EZVIZ camera. Ga gelijk aan de slag met het beveiligen van uw huis of bedrijfspand met een speciale beveiligingscamera's van EZVIZ. Of u nu gaat voor draadloze camera’s, HD beveiligingscamera's, beveiligingscamera’s met een harde schijf of juist beveiligingscamera's met draadloze verbinding, een beveiligingscamera koopt u bij Jaggsalarm.