Menu
Winkelwagen

Foscam

Foscam is de wereldwijde marktleider op gebied van Low Cost IP-Camera’s. Foscam IP-camera's zijn ontworpen om live video en audio via het internet te leveren aan een webbrowser, smartphone of derde opname toepassing op het lokale netwerk of overal in de wereld. Ze staan vooraan op het gebied van de draadloze IP-video-technologie vanwege hun vermogen om de kloof tussen kwaliteit en betaalbaarheid te overbruggen. Wij hebben diverse Foscam IP-camera’s die kunnen draaien en zoomen of zelfs in de nacht duidelijke beelden kunnen opnemen. Foscam heeft camera’s voor zowel buiten als binnen.

Foscam 720P FN3108E-B4-1T IP Camerabewaking Set 4x Bullet
Uitverkocht Bestseller
Dit plug 'n play beveiligingssysteem beschikt over een Power over Ethernet (POE) technologie, een enkele netwerk kabel verbindt uw IP-camera met de ..
€519,95
Excl. BTW:€429,71
Foscam 720P FN3108E-B8-2T IP Camerabewaking Set 4x Bullet
Uitverkocht
Dit plug 'n play beveiligingssysteem beschikt over een Power over Ethernet (POE) technologie, een enkele netwerk kabel verbindt uw IP-camera met de NV..
€789,00
Excl. BTW:€652,07
Foscam C1 - Megapixel - Groothoek - Plug&Play - SD
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief naar de Imou camera's. Klik hier!De Foscam C1 (H264+ 1 Megapixel) is een geïntegree..
€66,01
Excl. BTW:€54,55
Echte specialistenEchte specialisten
Jarenlange ervaring Al 10+ jaar ervaring
Bezoek onze showroomShowroom van 500m2
Foscam C2- 2 Megapixel - Groothoek - Plug&Play - SD
Uitverkocht
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief naar de Imou camera's. Klik hier!De Foscam C2 (H264+ 2 Megapixel) is een geïntegree..
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Foscam FI9800P Bullet Wifi Camera HD IP 1mp 2.8mm
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief naar de Imou camera's. Klik hier!De Foscam FI9800P is een geïntegreerde draadloze I..
€79,94
Excl. BTW:€66,07
Foscam FI9851P Dome Camera WiFi HD Plug & Play
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief naar de Imou camera's. Klik hier!De Foscam FI9851P HD is een mooi vormgegeven compa..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Echte specialistenEchte specialisten
Foscam FI9853EP Dome Camera HD IP 1mp 2.8mm
Uitverkocht Bestseller
Opzoek naar een beter alternatief? Klik hier en bekijk de camera.De Foscam FI9853EP is een compacte outdoor dome IP beveiligingscamera met PO..
€79,00
Excl. BTW:€65,29
Foscam FI9900P 2 Megapixel Plug&Play Buiten Camera
Aanbieding Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief naar de Imou camera's. Klik hier!De Foscam FI9900P (H264+ 2 Megapixel) is een geïnt..
€128,01 €129,95
Excl. BTW:€105,79
Foscam FI9901EP Bullet Camera HD IP POE 4mp
Uitverkocht
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief naar de Imou camera's. Klik hier!De Foscam FI9901EP Bullet camera is een 4MP camera..
€159,95
Excl. BTW:€132,19
Echte specialistenEchte specialisten
Jarenlange ervaring Al 10+ jaar ervaring
Bezoek onze showroomShowroom van 500m2
Foscam FI9928P 2 Megapixel (PTZ) Draai- en kantelbare Wi-Fi Camera
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief naar de Imou camera's. Klik hier!De Foscam FI9928P is een draai- en kantelbare..
€319,00
Excl. BTW:€263,64
Foscam FI9936P 2MP Full-HD pan tilt camera
Uitverkocht
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief naar de Imou camera's. Klik hier!Deze compacte camera van het merk Foscam heeft vee..
€139,95
Excl. BTW:€115,66
Foscam FN3104H - 4 kanaals NVR recorder
Uitverkocht Bestseller
De Foscam Network Video Recorder maakt je beveiligingssysteem compleet door je demogelijktebieden om toezicht te houden met maximaal 4 aangesloten cam..
€112,90
Excl. BTW:€93,31
Echte specialistenEchte specialisten
Foscam FN3104W-B4 720P WiFi IP Camerabewaking Set 4x Bullet
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief naar de Imou camera's. Klik hier!De vier camera's worden automatisch verbonden met ..
€419,00
Excl. BTW:€346,28
Foscam FN3109H - 9 kanaals NVR Recorder
Uitverkocht Bestseller
Bewaar de beelden van maximaal 9 Full HD ip-camera's op de recorder van Foscam FN3109H. Sla eenvoudig de beelden op en exporteer ze bijvoorbeeld naar..
€138,00
Excl. BTW:€114,05
Foscam IP camerabewaking set 1x dome
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief bij de Imou camera's. Klik hier!De Foscam IP kit 1x dome HD camerabewaking set heef..
€259,00
Excl. BTW:€214,05
Echte specialistenEchte specialisten
Jarenlange ervaring Al 10+ jaar ervaring
Bezoek onze showroomShowroom van 500m2
Foscam IP camerabewaking set 2x dome
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief bij de Imou camera's. Klik hier!De Foscam IP kit 2x dome HD camerabewaking set heef..
€338,00
Excl. BTW:€279,34
Foscam IP camerabewaking set 3x dome
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief bij de Imou camera's. Klik hier!De Foscam IP kit 3x dome HD camerabewaking set heef..
€438,00
Excl. BTW:€361,98
Foscam IP camerabewaking set 4x dome
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief bij de Imou camera's. Klik hier!De Foscam IP kit 4x dome HD camerabewaking set heef..
€535,95
Excl. BTW:€442,93
Echte specialistenEchte specialisten
Foscam R2 Full HD 2MP pan-kantel camera
Uitverkocht Bestseller
Wij verkopen geen Foscam meer. Kijk voor een beter alternatief bij de Imou camera's. Klik hier!Met deze prachtige Foscam R2 binnen camera houd je ..
€138,00
Excl. BTW:€114,05
Weergeven 1 t/m 19 van in totaal 19

Foscam camerabeveiliging

Foscam is de wereldwijde marktleider op gebied van Low Cost IP-Camera’s. Foscam IP-camera's zijn ontworpen om live video en audio via het internet te leveren aan een webbrowser, smartphone of derde opname toepassing op het lokale netwerk of overal in de wereld. Ze staan vooraan op het gebied van de draadloze IP-video-technologie vanwege hun vermogen om de kloof tussen kwaliteit en betaalbaarheid te overbruggen. Wij hebben diverse Foscam IP-camera’s die kunnen draaien en zoomen of zelfs in de nacht duidelijke beelden kunnen opnemen. Foscam heeft camera’s voor zowel buiten als binnen. Voor betaalbare Foscam camerabewaking bent u bij Jaggs Alarm aan het juiste adres.
 

De best Foscam camerabeveiliging kopen

De meeste kantoorpanden en woonhuizen zijn tegenwoordig voorzien van alarmsystemen. Heeft u wel eens nagedacht over camerabeveiliging? Het is de perfecte manier om uw woning of bedrijf te beveiligen, naast een alarmsysteem, tegen inbraak. Zeker als u veel kostbare spullen in huis of in uw bedrijfspand heeft staan, is dit het een slimme manier om diefstal te voorkomen en op te lossen. Ook kunt u hierdoor zien of er buiten werktijden of ‘s nachts personen rondlopen die daar niet horen.
 

Het assortiment Foscam camera’s bij Jaggs Alarm

In de collectie camera’s van Foscam vindt u indoor camera’s en outdoor camera’s. De combinatie van buitencamera’s en binnencamera’s is niet altijd nodig bij uw pand. Sommige modellen van de Foscam camerabeveiliging collectie zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Home security of de beveiliging van uw pand met camera’s is heel belangrijk. Met alleen een alarmsysteem bent u pas op de helft van een goed bewakingssysteem. Het assortiment security camera’s van Foscam bestaat uit Foscam HD Dome camera’s en Foscam HD PTZ camera’s. Daarnaast verkoopt Jaggsalarm ook HD recorders.
 

Foscam camerabeveiliging voor in en rondom bedrijf of huis

Voor het bestellen van een camera voor camerabeveiliging, bent u bij Jaggs Alarm op de juiste plek. Wij bieden een breed assortiment aan topmerken voor de veiligheid in en rondom bedrijf of huis. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken om uw veiligheid.
 

De meerwaarde van Foscam camerabeveiliging

Foscam camera beveiliging is altijd een goede aankoop om uw woning of kantoor beter te beveiligen. Goede sloten zijn niet altijd voldoende om u veilig te voelen. De Foscam IP camera's zorgen ervoor dat ook als u niet thuis bent u kunt zien wat er gebeurd in uw huis of kantoorpand. Foscam camera’s zijn goed betaalbaar. Daarnaast zijn de installatiekosten laag omdat u de Foscam producten makkelijk zelf kunt installeren.

Mocht er worden ingebroken in uw pand dan kunt u met Foscam camerabewaking en een goede Foscam recorder altijd terugkijken naar het moment van inbraak. Hierdoor kunt u de politie en verzekering makkelijk helpen door de beelden te delen.
 

De voordelen van Foscam bestellen bij Jaggs Alarm

Foscam camerabeveiliging aanschaffen in onze webshop, levert u altijd veel voordelen op. Zo bent u verzekerd van de laagste prijs garantie en service van topkwaliteit. Als geen ander kunnen wij u voorzien van een deskundig advies omtrent het beveiligen van uw huis. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot een betrouwbare leverancier van camerabeveiliging. Wij verkopen diverse topmerken waardoor kwaliteit te allen tijde is gegarandeerd. Heeft u een vraag of heeft u een advies nodig? Schroomt u niet om contact op te nemen met onze klantenservice.