Menu
Winkelwagen

Imou camera


Bij Jaggsalarm vind je het camerasysteem IMOU van Dahua. IMOU is het nieuwe consumentenmerk van Dahua. Dahua is een toonaangevend merk als het aankomt op IP-camera’s en is geschikt voor zowel particulier en zakelijk. Eén van de vele voordelen van de beveiligingssystemen van IMOU is, is dat het eenvoudig via de smartphone of tablet te installeren is. Wil je meer weten over het kopen van de IMOU bij Jaggsalarm? Lees dan verder.

Over de IMOU by Dahua

Jaggsalarm verkoopt met trots het camerasysteem IMOU. IMOU is een productlijn van het merk Dahua waar het 3-in-1 idee centraal staat: slimme apparaten, intelligente technologieën en de IMOU Cloud. IMOU is speciaal geproduceerd en ontworpen voor kleine ruimtes. Denk hierbij aan een huis en kleine tot middelgrote kantoren en bedrijven. Het camerasysteem is gemakkelijk te bedienen via de gelijknamige app. Hierdoor heb je altijd en overal controle over het alarmsysteem. Ook kan je overal de beelden bekijken, waardoor je gelijk kan zien of er iets aan de hand is in het pand. De app biedt een verscheidenheid aan notificaties die je een waarschuwing geeft wanneer er vooraf ingestelde activiteiten worden bezien. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent, een zakentrip hebt of gewoon een avondje weg bent, ben je alsnog op de hoogte van wat er in je huis afspeeld.

De IMOU kopen bij Jaggsalarm

Wil jij je huis optimaal beveiligen tegen indringers? Koop dan de IMOU by Dahua bij Jaggsalarm. Dankzij dit camerabeveiligingssysteem zal jij je altijd veilig voelen in huis. Wij bieden diverse camerabeveiligingssystemen van hoogwaardige kwaliteit. Naast kantoorpanden heeft Jaggsalarm al enkele zeer grote projecten voorzien van beveiligingssystemen. Denk bijvoorbeeld aan parkeergarages en restaurants. Wanneer je vragen hebt over de IMOU camerasysteem, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Over Jaggsalarm

De werknemers van Jaggsalarm zorgen er elke dag voor dat jouw pand is voorzien van de beste beveiliging. Zakelijk of particulier: wij verzorgen beveiligingssystemen voor iedereen. Zou je onze producten in real-life willen ontdekken? Dan nodigen wij je graag uit in onze showroom in Almere. Hier kun je onder andere de IMOU by Dahua camerasystemen met eigen ogen komen bekijken. Ook krijg je hier hulp en advies van onze medewerkers waardoor je gegarandeerd met het juiste alarmsysteem naar huis gaat. Kies voor veiligheid, kies voor Jaggsalarm.