Menu
Winkelwagen

Onze showroom

 

Showroom in Almere met 500m² oppervlakte

Onze showroom is gevestigd in Almere. Op het bedrijventerrein aan de Gooise kant vind je onze showroom met hoogwaardige beveiligingsproducten! Onze showroom is makkelijk bereikbaar met zowel de fiets als auto. In onze showroom kun je alle producten en onderdelen uitgebreid testen. In onze showroom in Almere kan het allemaal.  Je bent 5 dagen per week welkom in onze showroom en kunt altijd gebruik maken van het beste beveiligings advies. Klik hier voor een routebeschrijving naar onze showroom.

Belangrijk bericht omtrent coronavirus (COVID-19)

Ook bij Jaggs Alarm volgen we het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Als uitgangspunt volgen wij de adviezen van het RIVM op, waarbij winkels (vooralsnog) open blijven. Hier leest u welke maatregelen Jaggs Alarm heeft getroffen en wat voor invloed dat heeft op uw bezoek aan onze showroom.

 

 

Persoonlijk advies en keuzehulp

Soms weet je niet precies hoe een bepaald product werkt of wil je meer informatie voordat je een aankoop doet. In onze showroom worden al je vragen beantwoord door een product specialist. Je wordt voorzien van professioneel advies waar je écht iets aan hebt. Elke productgroep heeft zijn eigen deskundige medewerker die je helpt de juiste keuze te maken. Zo weet je zeker dat je een product koopt dat helemaal aan je verwachtingen voldoet en kun je langer genieten van je aankoop. Je wordt in onze showroom tevens geholpen met technische vragen en het beveiligingsplan. Je bent 5 dagen per week welkom in onze showroom en je kunt altijd gebruik maken van het beste advies.

Beveiligingsproduct kopen in Almere

In onze showroom in Almere kun je terecht voor alles op het gebied van beveiligingsproducten en advies. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor bijpassende accessoires en onderdelen. We hebben een uiteenlopend aanbod aan merken waardoor je altijd een product vindt die perfect bij je past en binnen jouw prijsklasse valt. Hieronder vind je onze productgroepen:

 

Gratis parkeren

In onze showroom in Almere zijn jij en de hele familie altijd welkom. Er is genoeg parkeergelegenheid en je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren. We zijn makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Klik hier voor een routebeschrijving naar de showroom.

Wil je naar de showroom komen om een specifiek product uit te proberen? Neem dan eerst even contact op met de klantenservice om te checken of het product wel beschikbaar in onze showroom aanwezig is, doordat we een enorm assortiment hebben, ligt de voorraad grotendeels in onze distributie centrums.

 

Openingstijden: 5 dagen per week open!

Momenteel enkel op afspraak langskomen.

DagOpeningstijden 
Maandag09:00 - 17:00 
Dinsdag09:00 - 17:00 
Woensdag09:00 - 17:00 
Donderdag09:00 - 17:00 
Vrijdag09:00 - 17:00 
ZaterdagGesloten 
ZondagGesloten 

Afwijkende openingstijden

Van maandag 21 december tot en met 31 december is ons kantoor en showroom gesloten. Mails worden wel beantwoord en bestellingen worden verstuurd. 

 FeestdagOpeningstijden 
 OudjaarsdagGesloten 
 NieuwjaarsdagGesloten 
 Goede vrijdag09.00 – 17:00 
 1e paasdagGesloten 
 2e paasdagGesloten 
 KoningsdagGesloten 
 Dodenherdenking09:00 – 17:00 
 Bevrijdingsdag09.00 - 17.00 
 HemelvaartsdagGesloten 
 1e PinksterdagGesloten 
 2e PinksterdagGesloten