Menu
Winkelwagen
Meldkamer
Meldkamer
Vrijblijvende offerte aanvragen?
Vrijblijvende offerte aanvragen

Geen portforwarding meer nodig
Bij het gebruik van Safe Connections heeft u toegang tot extra voordelen. Binnen het veilige netwerk kunnen wij bijvoorbeeld een veilige monitoring aanbieden. Zo kunnen de vitale signalen van uw beveiligingssysteem ontvangen worden en kan indien nodig actie worden ondernomen.
Waarom een VPN?
Toen het internet voor het eerst werd samengevoegd, werd er niet veel aandacht besteed aan beveiliging of privacy. In het begin was het slechts een aantal gedeelde computers bij onderzoeksinstellingen, en de rekenkracht was zo beperkt dat elke versleuteling de zaken buitengewoon moeilijk kon maken. De focus lag in ieder geval op openheid en verbondenheid en niet op veiligheid!
Is het noodzakelijk?
Internetgebruikers kunnen via websites meegluren met tienduizenden camera’s wereldwijd die ‘beveiligd’ zijn met voorspelbare wachtwoorden. Ook zijn veel van deze apparaten zelden tot nooit geüpdatet. Via één van deze sites zijn alleen in Nederland al duizenden camerabeelden live te bekijken! De eigenaar van de camera heeft hier geen enkele weet van.
Wat is een VPN?
VPN is één van die technologie termen die de laatste jaren veel naamsbekendheid heeft gekregen. Omdat het internet steeds meer omvat en praktisch alle apparaten online en ‘connected’ zijn, komt er zowel bedrijfsmatig als huishoudelijk steeds meer aandacht voor de veiligheid van de netwerkverbindingen. Het uitgangspunt van een VPN is vrij eenvoudig en er zijn enkele geweldige toepassingen!
Tot slot!
Door een Safe Connections VPN verbinding te gebruiken wordt zowel uw in- als uitgaande verkeer veilig versleuteld en zijn uw apparaten niet zichtbaar voor anderen. Safe Connections is gericht op veiligheid. Uw camera, printer of zelfs airco is verbonden met het internet. In verreweg de meeste gevallen is het apparaat gekoppeld aan één van de poorten in uw modem, simpel gezegd één van de toegangsdeuren van uw netwerk

Lees meer over Safe Connections!

VPN staat voor ‘Virtual Private Network’. Simpel gezegd wordt er een tunnel gemaakt van plek A naar plek B.VPN is één van die technologie termen die de laatste jaren veel naamsbekendheid heeft gekregen. Omdat het internet steeds meer omvat en praktisch alle apparaten online en ‘connected’ zijn, komt er zowel bedrijfsmatig als huishoudelijk steeds meer aandacht voor de veiligheid van de netwerkverbindingen. Het uitgangspunt van een VPN is vrij eenvoudig en er zijn enkele geweldige toepassingen!VPN staat voor ‘Virtual Private Network’. Simpel gezegd wordt er een tunnel gemaakt van plek A naar plek B. Komt een gebruiker niet via deze “tunnel”, krijgt hij geen kans om het netwerk te betreden.

Beveilig uw verbinding vandaag nog

Concreet betekent dit dat uw computer, printer, slimme thermostaat en andere netwerkapparaten voor een buitenstaander niet te benaderen zijn! Ook het hacken van camerabeelden behoort met een goed opgezette “device to device” VPN verbinding tot het verleden.Op dit moment zijn er ongeveer 400 VPN services, ieder met hun eigen voor- en nadelen Sommige gebruikers passen de dienst toe om zichzelf online anoniem te maken en zo toegang te krijgen tot bepaalde content, bijvoorbeeld een Amerikaanse versie van Netflix of toegang tot Ziggo GO vanaf het buitenland.Deze VPN diensten maskeren slechts een deel van het verkeer, Safe Connections is ontworpen en ontwikkeld met het oog op optimale netwerk beveiliging en beveiligt daarom de verbinding “device to device”.

Openingstijden

Maandag: 09:0017:00 uur
Dinsdag: 09:0017:00 uur
Woensdag: 09:0017:00 uur
Donderdag: 09:0017:00 uur
Vrijdag: 09:0017:00 uur
Zaterdag: Gesloten 
Zondag: Gesloten 

Showroom enkel op afspraak.