Menu
Winkelwagen

Spro

SPRO IP camera’s is een complete oplossing die eigenaren van kleine bedrijven maar ook particulieren de betrouwbaarheid van professionele videobewaking biedt. U krijgt betaalbare camera's voor de meest voorkomende bewegingssituaties, een netwerk videorecorder om videobeelden op te slaan, gemakkelijk te bedienen video beheersoftware en veilige externe toegang tot uw systeem vanaf elke locatie.

Met de Spro genieten bedrijfseigenaren van een klein bedrijf maar ook particulieren van alle voordelen van videobewaking, zonder dat ze te veel betalen. Het voorkomen en reduceren van diefstal en het houden van realtime toezicht, wordt met de Spro een stuk makkelijker. Daarnaast kunt u zelfs winkels op afstand bezoeken. De gebruiksvriendelijke en veilige videobewaking van Spro maakt het mogelijk. Overdag en ‘s nachts geniet u van de meest scherpe beelden en volledige controle over de activiteiten in en rondom uw bedrijf. Vanaf iedere gewenste locatie, op ieder gewenst moment.

Meer: Recorders  | Accessoires | SPRO sets


Gebruiksgemak van de SPRO Camera’s

De AXIS Companion is super gebruiksvriendelijk. Doordat u de AXIS Companion gemakkelijk zelf opbouwt en bedient, verloopt iedere klantinstallatie probleemloos en worden de kosten van training en support zoveel mogelijk beperkt.

Door de realtime alarm notificaties wordt u op ieder moment van de dag op de hoogte gesteld van verdachte activiteiten. Daarnaast is het dankzij flexibel gebruikersmanagement eenvoudig om verschillende gebruikers en hun bijbehorende toegangsniveaus in het systeem te beheren.
 

Verschillende SPRO systemen

Bij Jaggsalarm vindt u een uitgebreid assortiment SPRO systemen. Zo kunt u bij ons terecht voor losse beveiligingscamera’s, zoals een SPRO dome camera of SPRO bullet camera . Kies bijvoorbeeld voor de SPRO Colournight. Deze camera kunt u zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. De camera heeft een Full HD resolutie en is onderdeel van het geavanceerde SPRO systeem. Onder ieder soort lichtomstandigheden neemt deze camera haarscherpe kleuren beelden op.

Maar ook bent u bij ons aan het juiste adres voor Spro camera sets. Zo kunt u kiezen of u een Spro beveiligingsset met twee of meerder beveiligingscamera wilt aanschaffen. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook de SPRO accessoires en de SPRO recorders die ervoor zorgen dat u de camera’s zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.

 

Service van Jaggsalarm

Bent u op zoek naar de Spro camerasystemen? Dan bent u bij Jaggsalarm aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod Spro beveiligingssystemen en -camera’s. Beveilig uw bedrijf met de spro camera. Naast de Spro camerasystemen, vindt u bij Jaggsalarm vele andere camera systemen, zoals Foscam camera’s of Hikvision camera’s.

Als u op zoek bent naar extra informatie over de SPRO, een van onze andere producten of onze service, kunt u altijd contact opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken, maar u kunt ook altijd een mailtje sturen of contact opnemen met een van onze werknemers via de chat. Wij staan voor u klaar! Wilt u de camera’s eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom!