Menu
Winkelwagen

Vesta alarm

Het innovatieve VESTA by Climax-systeem biedt een hoog beveiligingsniveau alsmede de nieuwste communicatietechnologieën (Ethernet en 2G / 4G). Het heeft een breed scala aan elementen voor het systeem, bovendien bevat het paneel de Z-wave-module waarmee het huisautomatisering en IoT-elementen kan verbinden en ook kan worden geïntegreerd met Alexa of Google Home. Daarnaast zijn de systemen klasse 2 en zelfs 3 gecertificeerd en biedt op dit moment de meeste optie’s ten opzichte van andere gerenommeerde merken. Het alarmsysteem van de toekomst is reeds hier


Meer: Vesta alarmsysteem uitbreidingen | Alle alarmsystemen

Er zijn geen producten in deze categorie.


Kracht van het Vesta alarm

De Vesta alarmsystemen gebruiken verschillend technieken. De accessoires worden aangesloten op het brein van het Vesta alarm: de Vesta centale. Deze centrale analyseert bedreigingen, filtert valse alarmen en waarschuwt als er echt iets aan de hand is. De hub verbetert de prestaties van elk apparaat in het Vesta systeem. De Vesta centrale verzamelt gegevens met behulp van F1, een geavanceerde draadloze verbindingstechnologie met een bereik van maar liefst 2 kilometer. Sinds de oprichting in 1985 heeft CLIMAX het voortouw genomen op het gebied van innovatie door nauwe samenwerking met Taiwan's toonaangevende onderzoekscentra en beveiligingsbedrijven over de hele wereld. CLIMAX heeft een ISO 9000-certificering voor zijn productiefaciliteiten en -systemen en kwaliteitsmanagement. Bovendien onderscheidt CLIMAX zich als een pionier in het bevorderen van kwaliteits- en milieumanagement door het behalen en onderhouden van ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001 certificering.

Installatie van een Vesta alarmsysteem

Het alarmsysteem van Vesta is eenvoudig te programmeren. Met een paar knoppen kunt u de gewenste sensoren inleren.Bij elk product op onze website vind u een handleiding, mocht u hier niet uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om het Vesta alarmsysteem aan te sluiten op de meldkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om het door te schakelen naar je mobiele telefoon. Hiermee krijg je onmiddellijk een alarm in de Vesta app.
 

Beveiliging door klasse 2/3 alarmsysteem

De Vesta alarmsystemen zijn klasse 2 en 3 alarmsystemen, volgens de Euro-norm aangeduid als: EN 50131-1 Grade 2. De vesta componenten zijn ontworpen door de beste fabriek wereldwijd in beveiligingsproducten voor alarmsystemen, namelijk Climax. Dit resulteert in gepatenteerde technologieën van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast hebben de alarmsystemen van Vesta ook een moderne vormgeving.

Service van Jaggsalarm

Wil je graag een Vesta alarmsysteem aanschaffen? Bekijk dan de geavanceerde draadloze verbindingstechnologie van de Vesta alarmsystemen. Bij ons vind je een diverse lijn van Vesta beveiligingsproducten. Wij verkopen onder andere de:

- Vesta Woningbeveiligingscentrale via IP-connectiviteit Ethernet + 4G
- Vesta Woningbeveiligingscentrale via IP-connectiviteit Ethernet + 2G

Wil je extra informatie over de Vesta Alarmsystemen? Neem dan gerust contact op met een medewerkers. Bij Jaggs Alarm profiteer je altijd van  scherpe prijzen en lage installatie tarieven!