Menu
Winkelwagen

Waarom een alarmsysteem?

Een alarmsysteem of alarminstallatie is een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Een gangbare term is inbraakalarm, doch de huidige alarmsystemen hebben meestal meerdere mogelijkheden, zoals het detecteren van brand, diefstal, bij een persoonlijk alarm, etc.

De alarmsystemen die wij verkopen worden wereldwijd verkocht en zijn gerenommeerde fabrikanten van elektronische beveiligings- en alarmsystemen voor zowel de particuliere, zakelijke, medische als automotive markt. Wij richten ons op alarmsystemen die betrouwbaar, professioneel en eenvoudig zelf te installeren zijn. Alle systemen worden vooraf door ons in het pand geheel kostenloos voorgeprogrammeerd als u dit wilt. U hoeft zich dus niet meer af te vragen hoe alles aangemeld moet worden. U krijgt een kant en klaar totaal pakket thuis of op de zaak. Het is uitpakken en direct ophangen, waardoor u veel tijd bespaart.

Expert in beveiligen

Niet alleen leveren wij kwalitatief hoogstaande producten en een professionele installatie. U bent bij ons ook nog eens verzekerd van de scherpste prijs. Hoe? Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, en maken beveiliging door middel van een alarm- en/of camarasysteem zo voor iedereen mogelijk.

Wij streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Service en kwaliteit zijn twee waarden die voor Jaggs Alarm erg belangrijk zijn. Met onze hoge mate van kennis, bent u voor de beveiliging van uw huis of bedrijf met behulp van een alarm of camera bij ons aan het goede adres.

Bediening

De meeste systemen worden in of uitgeschakeld met behulp van een afstandsbediening of een cijfercode wat wordt ingevoerd op een codebedienpaneel aan de in- of uitgang. Er zijn ook nog andere, weliswaar minder gebruikte methoden, om de alarmsystemen te bedienen zoals met een sleutel, badge, vinger-, hand- of oogherkenning. De systemen die wij verkopen gebruiken de meest moderne techniek, zo bent u er altijd zeker van dat gemak geen enkel probleem is.

Detectie

Een alarmsysteem werkt met sensoren. Wanneer bijvoorbeeld een raam of deur geopend wordt waar een sensor op gemonteerd is, kan er een alarm afgaan.

Er bestaan verschillende soorten detectoren:

  •     Magneetcontact: deze detecteren bijvoorbeeld op deur of raam dat open gaat.
  •     Ruimtelijk werkende detectoren: deze detecteren een beweging in een ruimten
  •     Drukknop: geeft een signaal aan de alarmcentrale wanneer het wordt ingedrukt bij overval, brand of ziekte.
  •     Glasbreukdetector: reageert op geluidsgolven van glasbreuk.
  •     Waterdetector: geeft een signaal bij detectie van water. Bv. bij overstromingen of lekkage.
  •     Gas detector: bij gaslek (aardgas of CO of CO2 of andere...)
  •     Rookmelder: geeft ofwel een alarmsignaal of het stuurt een signaal naar de alarmcentrale bij rook.