Menu
Winkelwagen
klantenservice
klantenservice
We verwelkomen je met open armen

Werken bij Jaggs

Jaggs Alarm is flink aan het groeien, hier zijn we erg trots op. Graag willen we met jou Jaggs Alarm tot een nog groter succes maken. We staan open voor slimme, creatieve en getalenteerde mensen. Ben jij benieuwd naar onze vacatures? En wil je zelf ervaren hoe het is om bij één van de leukste en snelst groeiende bedrijven te werken? In ons kantoor zoeken we 3 enthousiaste medewerkers voor allerlei verschillende functies! Bekijk de vacatures op deze pagina en solliciteer!

Wie zijn wij?

Jaggs Alarm B.V. is een eigentijds e-commerce bedrijf dat producten voor de beveiligingsmarkt beschikbaar maakt voor iedereen. We rekenen altijd een eerlijke prijs en staan graag klaar met persoonlijk advies. We weten als geen ander dat hard werken loont. Het waarmaken van een belofte, risico’s nemen, net dat stapje verder gaan: daarmee kun je het ver schoppen. Die mentaliteit komt ook terug in de cultuur van het bedrijf. Jaggs Alarm ademt dynamiek; alles is mogelijk, iedereen heeft zijn eigen vrijheid en verantwoordelijkheid zodat creativiteit tot bloei kan komen. Hollandse nuchterheid en internationaal zakendoen, eerlijk en open. De ambities voor Jaggs Alarm zijn groot: de Europese markt ligt in het verschiet. Wij zijn er in elk geval klaar voor! Jij ook?

Uniek aan Jaggs

Betrouwbaar
Betrouwbaar
Familie kan je vertrouwen en ons doel is dat jij ons al betrouwbaar ziet. Zodat de samenwerking prettig verloopt.
Plezier
Plezier
Plezier op de werkvloer is erg belangrijk voor ons en daarom houden wij wel van een lolletje

Dus, wat denk je?

Neem eens een kijkje bij onze vacatures en solliciteer als je geïnteresseerd bent. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Mocht je perfecte baan er nog niet tussen staan, stuur ons dan een open sollicitatie en laat weten waarom je bij Jaggs Alarm wil werken.