Menu
Winkelwagen

Deurbel met camera

Wilt u binnenshuis al weten wie er voor uw deur staat als er wanneer er wordt aangebeld? Ga dan voor een van de deurbellen met camera van Jaggsalarm. Op het moment dat er een bezoeker aanbelt, licht het scherm op de ontvanger op en ziet u direct wie het is. Bij Jaggsalarm vindt u een ruim assortiment deurbellen met camera’s. Sta nooit meer voor een verrassing als u de deur opendoet met de deurbellen met camera van Jaggsalarm.

EZVIZ DP1 Slimme draadloze deurbel met camera
Aanbieding Uitverkocht
Met de Ezviz DP1 slimme draadloze deurbel met camera kunt u binnenhuis zien wie er voor uw deur staat. De deurbel bestaat uit een deurdrukker met inge..
€269,00 €299,00
Excl. BTW:€222,31
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Deurbel met camera van Jaggsalarm

Steeds meer mensen hebben een deurbel met camera. Het is handig en in sommige gevallen ook veiliger, wanneer u al voordat u de deur opendoet kunt zien wie er aanbelt. Er zijn zelfs deurbellen met camera die aangesloten zijn op het wifi netwerk. Met deze deurbellen kunt u via uw smartphone, tablet of computer zien wie er aanbelt, zelfs als u zelf niet thuis bent. U kunt vaak ook met die persoon praten. Voor de veiligheid slaan de meeste modellen foto’s van iedereen die aanbelt op.

De deurbel met camera is verkrijgbaar in verschillende soorten en modellen en van verschillende merken. Als u benieuwd bent wie er voor uw deur staat voordat u de deur opendoet, is het simpelste model van een deurbel met camera al genoeg. Wilt u ook foto’s en video's van de personen voor uw deur kunnen opnemen en opslaan? Of wilt u uw deurbel met camera kunnen bedienen op afstand? Ga dan voor een uitgebreid exemplaar van de deurbel met camera. Daarnaast kunt u een keuze maken uit de voeding van de deurbel met camera. Gaat u voor een voeding via (oplaadbare) batterijen of via stroom van het lichtnet? Naast deze keuze kunt u nog een keuze maken tussen met of zonder intercom. Wilt u tegen de gast die voor uw deur staat kunnen praten? Ga dan voor een deurbel met camera met intercomsysteem. Zodra er iemand voor de deur staat kunt u zien wie dit is en zelfs met die persoon praten.Heeft u een deurbel, aangesloten met het internet? Dan kunt u zelfs via een app op afstand met deze persoon praten.

Ga bijvoorbeeld voor de Smanos BD-20 Slimme Video Deurbel. Deze slimme deurbel met camera is een geheel nieuwe toevoeging aan de Smanos smart home-portfolio. De deurbel met camera is compatibel met de Samos alarmsystemen, maar kan ook als stand alone deurbel functioneren zonder Smanos alarmsysteem. Wanneer er iemand op de belknop drukt of als de ingebouwde bewegingssensor bewegingen gedetecteerd heeft, krijgt u direct een melding op uw smartphone, zodat u de bezoeker kunt zien en spreken. Het maakt niet uit of u thuis of aan de andere kant van de wereld zit.

Service van Jaggsalarm

Deurbel met camera kopen? Ga dan voor een deurbel met camera van Jaggsalarm, zoals de EZVIZ DP1 slimme draadloze deurbel met camera. Wij hebben een ruim assortiment aan deurbellen met camera’s die voldoen aan al uw wensen. Neem ons kijkje in ons ruime assortiment. Naast een deurbel met camera vindt u bij ons ook camerabeveiliging als IP camera’s en bewakingscamera’s.

Wilt u extra informatie over de deurbellen met camera van Jaggsalarm? Chat met onze klantenservice of neem telefonisch contact op via 036 525 53 58. Bij Jaggsalarm voor 22.00 besteld, morgen in huis! Wilt u extra informatie ontvangen over een deurbel of heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste deurbel met camera? Neem gerust contact op met onze klantenservice of bekijk of uw vraag al gesteld is tussen onze veelgestelde vragen.